Entry Pertama ku di 2014

February 02, 2014

Assalamualaikum wrt.

Tahun baru blog pon berwajah baru.. Cehwah.. Dah lama rasanya tinggalkan blog ni. Bukan tak nak update , tapi macam dah kekurangan idea. Haha.. Tu lah punca sebenarnya kenapa lama menyepi.

Kerana sayangkan dan rindukan blog ni. Den gagahkan lah jugak nak membuat pembaharuan kepada blog ni. In Sha Allah. Lepas ni den akan lebih kerap update blog den ni. Korang jangan lak tak mai tengok blog buruk den ni. Mai la komen2 sekali ha... Hehehe.. Sambil2 komen tu tinggal la link blog korang, leh la den terjah blog korang plak.. Mana tau kalau2 den terfollow bog korang. Kan ke bertuah nama nye tu..hahaha.. Poyo betol. Sejak bila la den jadi orang nogori ni.. Haha.

Tahun baru ni tetap samo yo bagi den. Tak do perubahan ketara dari den. Cumo perubahan berat badan yo la.. Haha. Bertambah tombam laei rasonya.. Den nak kembali jual baju yg den import dari indonesia. Dekat2 nak raya puasa ni baru den nak mulo. Tahu2 ja la dekat nak raya ni la ramai orang nak beli baju raya . hihi.. Itulah namo eh bisnes minded. Minded lah sgt kan :p

Ok. Apo2 nanti den update lagi eh. Den teringin nak makan mee claypot kat tesco tu la plak. Haa. Nanti den tunjuk gambar eh . sure korang terliur punya lah. ;)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images