welcome back to my blog.....

December 04, 2013

Assalamualaikum wbt

Setelah sekian lamanya aku tak apdet blog , tetiba arini hati aku tergerak nak bukak blog balik. sayang kot blog aku ni... dah tiga tahun rasanya blog ni di tubuhkan ,  bermula pada bulan Mei 2010 sampai la sekarang..

Baru-baru ni tangan ni rasa gatai sgt nak bukak nuffnang, nak check kot2 duit bercambah.. hahaha.. mimpilah.. dah la aku lama tak update blog buruk aku ni.. bukak2 terus rasa nak pengsan, rupanya ada jugak orang nak jenguk blog buruk aku ni.. Allhamdulillah tahun  ni saja dah dua kali aku cash out nuffnang aku, walaupun tak banyak macam blogger2 famous lain, aku bersyukur sgt2. Sekurang-kurangnya ada jugak orang teringin nak baca and geledah artikel2 dalam blog aku ni, Thanks so much :)


okey.. nanti update lagi erk.. jom tengok PISA dulu tau kan cerita apa?? tengah hot sekarang ni.hehe



bye..bye

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images