Welcome Back Cik Emma!!!

March 27, 2013



Assalamualaikum semua...

setelah lama cik emma menghilangkan diri kerana sedikit sibuk dengan bisnes online cik emma yg tak seberapa tu di D'Shella Boutique ,sekarang ni sibuk pulak nak arrange website online shopping, In Sha Allah, dalam masa terdekat ni jugak website tu akan di lancarkan, yang pastinya cik emma akan bgtau kat kawan2 semua okey, dan cik emma harapkan support dari kawan2 blogger jugak..boleh kan korang kan3? :P


Dah bersawang dah rasanya blog ni, pelan2 nak kena cuci nih,korang tolong la cuci2 mana yg patut ea...hahaha.. melalut plak mak cik nih... dah tak tau nak update apa kebenda dah nih..korang bagi la idea ckit, nanticik emma belanja choki2 mau dak? :D




Ada masa lawat2 la fb shop cik emma yer. 

okey adios amigos....



You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images