Trik: Cara Cepat Invite Friends di Facebook

October 22, 2012

Selalunya kita kena select satu persatu kan? kali ni ada cara untuk select dan invite semua friends dengan mudah.

Mula sekali :

  1. Login facebook korang dulu
  2. buka fanpages atau group yang korang nak invite
  3. Pastikan korang scroll sampai bawah.sampai boleh nampak semua friends korang.
  4. setelah dah scroll and dah nampak semua friends. korang paste script di bawah dekat address bar korang.terus tekan enter.
  5. javascript:var x=document.getElementsByTagName("input");for(var i=0;i<x.length;i++) {if (x[i].type == 'checkbox') {x[i].click();}}; alert('selamat, senua teman anda sudah terpilih. salam CAH CHERBOND');

    5. Tunggu sampai script tadi selesai.
     komputer korang mungkin akan hang sekejap.


    6. setelah muncul script mcm kat atas tuh.klik ok. dan invite friends korang.

    senang jer kan??hehehe..


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images