Saya join RM20 Segera ! Nak Tau Kenapa?

October 15, 2012

Mesti pernah dengar bisnes yang hanya bermodalkan RM20 kan? tapi korang dengar-dengar tapi tak paham...apa cerita dear... kalau nak tahu, duduk rileks je..aku nak kongsi okeyh.

Bukan macam yang korang pikir. Aku nak join bisnes ni pun dulu berpuloh-puloh kali aku pikir..apa nie..macam program suruh orang klik ke, baru duit naik? or apa? aku join benda ni tak de sapa lead aku. Sumpah. Pepandai la aku explore sendiri.

Lepas aku jumpa website ni (LINK), aku terus daftar. Memang aku ngah cari something yg boleh aku join. well, actually memang minat benda gini. Lepas dah siap daftar, aku tak paham. Dia kata, keahlian tak aktif lagi, untuk aktifkan keahlian, kena bayar modal RM20, then, aku pun gi bank in duit tu. nak pikir kena tipu, buat apa dengan berbekalkan modal paling silit di dunia cyber nie.so, aku tak kisah pun. Rugi RM20 je, kalau untung meleleh2 pulak. thumsup!
Lepas tu, keahlian aku dah aktif, Lepas aku bukak website ni..wahhhhh..banyak jugak kegunaan dia yang aku jumpa.


Keuntungan dan Kegunaan Bisnes Segera RM20

100% komisen, untung pada aku sendiri - nak kata tipu? memang tak arh.sebab aku dpt duit. sume aku dapat, takde potong-potong, pendek kata aku untung 100%.

buang masa depan laptop??? - tak jugak. aku cuma buat apa yg patut. pastu time aku g shopping. tibe-tibe ada mesej cakap yg duit dah masuk. Aku was-was gak. Terus g check.ahaks. Memang duit masuk. Kiranya aku dah jadi penaja orang yang join. Lepas tu, baru aku paham benda ni walaupun penaja aku tak pernah guide aku.Untuk tu, aku tekad, nak guide orang yg masuk under aku :) untonglaa korang~

Boleh jual E-book - bukan je kerja untuk aktifkan link ahli. Tapi rupa-rupanya dah dibekalkan sekali 10 e-book percuma, yang juga membolehkan kita jual ..wah. jadi penjual e-book pulak :) memang untung.andai kata nak beli e-book ada yg mahal macam taik. apatah lagi pasal hal-hal bisnes or internet ni. ahaks. sekarang, kira aku dah ada perniagaan internet sendiri dan dapat 10 e-book and bleh jual banyak mana pun kat orang lain cuma bermodalkan RM20 sahaja :)
yes!
okey. Sekarang nak citer pasal untung duit pulak

mula-mula dulu mana aku reti lagi sebab aku tak explore apa benda bisnes ni. bila dah explore and tahu buat kerja. Memang tak sangka, senang je duit nak masuk and nak aktif dalam bisnes ni. Kalau crite kat korang, dah konfem2 korang tak caya. apatah lagi kawan-kawan yang kenal kita. ye tak? kan~

nak tak nak korang boleh survey dulu kat sini. Tapi masalahnye, tak guna jugak kalau keahlian korang tak aktif. Lepas aktif keahlian tu yang banyak keuntungan melanda..and aku dah taja seramai 19 orang dah. kalau korang nak tau, Seorang = RM20,
so, 19 orang x 20 = RM380

kalau ikut anggaran dan plan bisnes,
Anggaran Potensi Pendapatan :
AHLI
TAJAAN
PENDAPATAN
SEHARI
PENDAPATAN
SEBULAN
1 orang RM20 RM600
5 orang RM100 RM3,000
10 orang RM200 RM6,000
20 orang RM400 RM12,000

aku takdelah taja orang hari-hari tapi sekurang-kurangnya duit masyuk jugak walaupun sikit~ daripada buka tangan tengok-tengok takde apa-apa kan? :)
nak taja orang senang je, korang cuma perlu aktifkan link diorang sahaja. :) that's all~simple kan. Owhhsemm plak tu :P
so, agak-agak nak survey or tengok-tengok atau nak join terus tu boleh lah tekan (LINK)

Antara 10 e-book yang korang akan dapat ialah - [panduan asas affiliate, panduan membina laman web perniagaan, 63 killer marketing strategies, bina blog dalam masa 3 minit, cara upload laman web dengan mudah, million dollar email, cara mendapatkan beribu-ribu pelawat dengan mudah, 100 powerful promotion tactics, the 30 minutes marketing, cara promosi mggunakan group yahoo]

sekian.

You Might Also Like

11 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images