Resepi : Apam Polkadot Versi Ladybird

April 25, 2012


Sumber gambar dan resepi >>>> DI SINI <<<<


Shomey sungguh aih apam Ladybird ni..nak makan pon rasa sayang ja sebba comey sangat.. sebelum ni cik emma dah pernah buat apam polkadot, tapi sayangnya tak sempat nak snap gambar. Cik emma ingat nak try resepi apam lady bird ngan angry bird plak la :p tu pon kalau ada masa. Sekarang ni nak kena bawak mak pi hospital. Mak pon tak berapa sihat sekarang, harap2 bila dah bawak buat rawatan susulan setiap hari nanti ,mak sihat la sikit. Insya-Allah.

Jom tengok resepi apam ladybird ni direct kat blog bakery2embroidery .

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images