Allhamdulillah..dapat Buffered Earming lagi...

April 19, 2012



Baru jer dapat BE.. belom cash out pon.. bukan nia nak menunjuk... cuma nak berkongsi kegembiraan.. bulan mac dan april cik emma dapat 4 Buffered Earning..

Bukan senang tau nak dapat kepercayaan dari nuffnang.. nampaknya nuffnang menghargai blog cik emma walaupun blog cik emma tak la sehebat blog2 yang lain.. rasa. sangat bertuah bila di hargai.. Ramai lagi pengiklan yang tunggu BE masuk dalam nuffnang mereka..


Cik emma harap tak lama lagi boleh la cik emma buat transaction.. Insyaallah.. setelah hampir dua tahun menghabiskan masa dengan blog.. Akhirnya tercapai jugak impian untuk dapat pembaca yang sudi singgah ke blog cik emma.. dan terima kasih jugak pada yang sudi klik ads nuffnang cik emma..tak lupa juga pada blog advertising yang paling famous seantero dunia iatu nuffnang. Kalau boleh nak lagi la yer :)


Cik emma ada create poll.. rajin2 tolong la bagi survey ye kat poll cik emma yang ada kat sebelah sidebar blog tu ek.. hehehe.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images