SEGMEN :JOM SERTAI SENARAI BLOG TERBAIK 2012 !

March 09, 2012

 -SEGMEN DITUTUP-
Assalamualaikum wbt...

Sat ja masa berjalan. Dah masuk bulan March 2012 dah pon. Dok tengah blogging nie baru perasan yang kat sidebar emma tak ada bloglist. So, emma nak buat bloglist untuk blog emma. Sekurang2nya dapat jugak emma terjah blog lain :)

Link2 korang emma akan letakkan dalam satu senarai bloglist. So, bila2 masa emma update korang boleh bw dan follow terus tanpa meraih simpati kat ping group or sebagainya. Bukan tak boleh, boleh, cuma cara ini lebih mudah dan tak menyusahkan korang..

Term Of Service :


  1. korang hanya perlu buat satu entry ringkas bertajuk SEGMEN :JOM SERTAI SENARAI BLOG TERBAIK 2012 !
  2. Tag 3 orang kawan blogger dan pastikan diaorang tahu tentang segmen ini.(tag lebih pun takpe..bila dah ramai yg masuk bloglist maka makin ramai lah yg akan terjah blog korang kan)
  3. Follow blog Cik Emma dan LIKE fan page Cik-Emma.Blogspot.Com (Tak wajib)
Macam mana segmen nie di jalankan?


Lepas korang dah tinggalkan link entry, emma akan masukkan korang dalam senarai bloglist khas utk segmen ini. Dan emma akan pilih 5-10 blog yg terbaik utk dimasukkan dalam sidebar bloglist emma dengan menggunakan perkhidmatan random.org secara manual dari cik emma sendiri. Okay kot? hihihi

Harap segmen ni dapat mengeratkan lagi silaturahim kita sesama insan :)

You Might Also Like

42 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images