Blogwalking Seasons

March 03, 2012

Assalamualaikum..
 
     Haiiii..
 
Allhamdulillah.. syukur ke hadrat Allah... Rezeki semakin murah sekarang nie... Insya-Allah.. hujung bulan nie dapat jugak laptop yg aku idam2kan sangat...hihihih...

  So, sempena meraikan keyukuran aku nie.. Aku nak ajak korang join blogwalking seasons nie..Apa dia ?? Okay, senang je.


  • Korang hanya perlu follow blog aku yg tak seberapa nie..
  • Then tinggalkan url blog korang kat entry nie..(sekali je tau..satgi fenin plak..haha)
  • Aku akan follow setiap blog yg tinggalkan url blog sahaja* Dan dalam masa yg sama korang leh follow blog2 yg tinggalkan url blog kat entry nie..


Senang je kan?? So, secara tak langsung kita akan blogwalking antara 1 sama lain... Ingat tau.. ini bukan segmen.. ini sekadar blogwalking... Blogwalking lah secara ikhlas ye :)


* Maaf atas pengunaan AKU dalam entry ini.. tidak bermaksud utk kurang ajar... *

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images