Giveaway Kenanganku & Blog

May 15, 2011

Dah lama rasanya aku tak update blog ni.. Rindu termatlah sangat pada blog aku yang tak seberapa ni.. Tapi semestinya ada kenangan pahit dan manis yang tak dapat aku lupakan sewaktu aku berblog... Aku yakin begitu jugak dengan korang kan??

Dari situ tercetusnya ilham untuk aku adakan Giveaway Kenanganku & Blog ini. Di harapkan mendapat sambutan :)

Macam mana nak join Giveaway ni??

1. Korang semestinya ada blog dan seorang blogger
4.Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini.
5.Buat entry bertajuk Giveaway Kenanganku & Blog dan ceritakan kenangan korang masa berblog.(Takdak Limit...post je ikut suka hati korang..dan pastikan entry tu menarik.. :p)
6.Dah siap publish entry?? Tinggalkan link entry korang kat komen entry ni.
7. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan diaorang tahu tentang GA ini...
(ada hadiah untuk top refferal)

SELESAI SUDAH!!! SENANG JER KAN??

HADIAH UNTUK YANG BERTUAH:

Hadiah Utama : Wallpaper deco sticker
 Wall Sticker Shoppe Fanpage



Hadiah Saguhati 5 pemenang bertuah akan ditempek ditapak iklan khas blog cik emma selama sebulan...(pemenang juga akan dipilih berdasarkan cerita yang menarik sahaja...)

Hadiah untuk Top Referall :

Keychain Angry Birds

TUNGGU APA LAGI!! MARI JOIN SEKARANG :))

PERINGATAN : Pastikan korang tinggalkan link hanya sekali saja di dalam komen.. HARAP MAKLUM.... :)

Jika ada sesiapa yang berminat untuk sponsor hadiah tambahan sila hubungi saya di facebook http://www.facebook.com/roshima.shella

Terima kasih :)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 15 MAY 2012

SENARAI PESERTA GIVEAWAY ----> KAT SINI

You Might Also Like

12 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images