Sinopsis Filem Hantu Bonceng

August 29, 2011

"Mane habuan aku?!! dan Malam pertama....."  antara dialog2 dalam filem hantu bonceng yang akan di tayangkan di seluruh pawagam mulai raya pertama.. Esok laaa.... Kena tenngok nie sebab hero dia Abang Zizan aku derr...hahahaha... Jom kita baca sedikit sinopsis tentang cerita nie ok :)

Sinopsis

Mengisahkan Amran (Zizan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Juliana Evans). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.

video trailer

tengok dia punya iklan pon dah nak tergelak..hahaha.. sama2la kita tengokkat panggung yg berdekatan ok :)

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images