SEGMEN : SESI BLOGGER BERAMAH MESRA

July 16, 2011

Assalamualaikum bloggers..


Hari nie aku free.. Terasa  nak buat segmen.. Segmen untuk berkenalan dan beramah mesra dengan rakan blogger yang lain..Aku nak jadikan segmen ni sebagai satu platform untuk blogger2 beramah mesra dan kenal sesama yang lain.. Dalam waktu yang sama segmen ni juga secara tak langung mempromosikan blog korang kepada blogger yang belum kenal dengan korang ...


Haa..kalau nak join tunggu apa lagi..

Ini Cerita Aku
1. Letak header Cik Emma dan linkkan ke entri ni...
2. Buat satu entri yang bertajuk 'SEGMEN: SESI BLOGGER BERAMAH MESRA'...
3. isi entry korang macam kat bawah nie...bagi jawapan sekali yer 

Nama Blogger & Nama Penuh:Cik Emma/ Roshima Shella Hamzah
Asal/Negeri : Pulau Pinang
Tahun Lahir:1990
Kategori Blog: Personal/Fashion/Other
Sebab berblog: Nak isi masa terluang dan cari kawan


4. Tu ja ok.. entri siap? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
5. Follow blog ni untuk tahu info selanjutnya... hihihih..
6. Bila segmen ni tutup..? Bila dah ada 30 orang penyertaan atau lebih yang dah join..

Nanti aku terjah blog korang satu2  yer :)

You Might Also Like

5 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images