Lelaki memang suka mungkir janji!!

July 22, 2011



Assalamualaikum.. Lately nie aku jadi malas nak update entry.. Nak online pon tak dak mood.. Bukan pasal putus cita pon.. Berat kepala dok pikiaq bil elekrik yang beratus2 tuh.. ahaha.. sapa suruh online lama2.. amek hang!! Haishhh.. tak sabaq nak pi Bukit Merah 29 hb nie.. huhuhu.. nie la pertama kali dapat bercuti ngan family ramai2..tak sabar nak bergambar...hahaha

Ehhh... nak tanya sikit laa kan... Kenapa lelaki ni suka sangat berjanji.. Dah tu tak pandai pulak nak tunaikan... Tu dah kira mungkir janji kan?... Nak janji tu biar la bertempat.. Biar laa janji yang kita ungkap tu kita boleh tunaikan.... ishh... kalau pasangan korang mungkir janji.. apa orang rasa?? baik kita elakkan supaya benda tu tak terjadi kat kita pulak...

Aku tau bukan semua lelaki macam tu. tapi dari sebilangan yang aku kenal memang suka sangat mungkir janji.. Kalau kita sayangkan seseorang tak semestinya kita kena tawan hati dia dengan janji2 manis.. buat apa berjanji kalau nak mungkiri .. sure pasangan korang akan terluka dengan sikap korang tu..

Moral of the story.. kalau korang nak hubungan tu berkekalan.. kurangkanlah kata2 manis yang korang tak leh tunaikan tu.. Insya-Allah.. hubungan pasti akan berjalan dengan lancar...

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images