GEGAR BLOG JULAI 2011

July 01, 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI

Salam readers.. Dah tau dari tengah ari tadi lagi Abang Ben nak wat segmen gegar blog..Nak join awai2 tadi lagi segmen nie.. Tapi mouse pc nie buat hal laa pulak...Bingai betoi mouse nie time orang nak join segmen laa dia nak rosak.. Lambat la dapat update entry nie...hurmmmm....Tapi tak pa.. Abang Ben bukak lama segmen nie.. Sampai 4 hb Julai, tutup pukul 2PM...hehehe...lama tuuuu....dan lagi nak join...

okeh..tak mau taip panjang2.. lagi panjang lagi merapu aku taip.. Hahaha.. Nak join klik banner kat atas tu tau...

You Might Also Like

16 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images