Aku Blogger Baru La Bang!!

July 18, 2011

Lepak di BANGKU KOSONG™

Assalamualaikum.. Ni pertama kali saya join segmen dari blog BANGKU KOSONG.. Bukan tak mao join sebelum ni.. Tapi tak berkesempatan.. Bila dah ada peluang ni saya pon menjoinkan lah diri saya yang tak berapa nak sempoi ni..hihihihi..


Nama blogger dan nama blog : Cik Emma / Ini cerita aku
Tarikh atau tahun pertama kali berblog : 26 May 2010
Entri paling popular : http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/cik-emma-1st-giveaway.html
Widget paling best : widget followers... Tanpa mereka siapa lah aku..
Widget paling tak best : snow gadget colour bagai tu..berat rasa blog nak loading..

Hai korang semua.. Thanks laa sudi terjah blog Cik Emma yang tak seberapa ni .. Cik Emma hargai kunjungan korang semua.. Jom la kita berkenalan.. Tinggai jejak kat komen tau, Nanti Cik Emma terjah blog korang balik yaaa :)

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images