Akhirnya Widget Followers ku kembali!!!

July 11, 2011

Hmmm.. dah berapa hari dah widget follower kesayanganku tak timboi2... Adeh... aku tau bukan blog aku jer alami masalah nie.. Blog lain kebanyakkan mengalami masalah yang sama..kan?? Huhu.. aku dah dapat solutionnya.... Sebelum ni aku guna minima template (template layout) ... Pastu aku godek2 la kat google, aku dapat satu cara.. Aku tukarkan template aku kepada template designer (simple template)...


Pastu ... jeng.. jeng.. jeng...

*inilah hasilnya selepas guna template designer

Lepas nie... takla jiwa kacau lagi dok pikiaq pasai widget follower nie... Korang tunggu apa lagi.. tukar la,..hihih... tapi sebelum tu jangan lupa backup dulu template korang.. Nanti just upload je balik bila dah tukar ke template designer... senang kan ?? :))

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images