Pencarian Blog Terbaik 2011-blog list yuyue

June 18, 2011

Talk About Everything




Cara-cara join

1-Follow yuyue.. :)..coz pencarian nieyh adalah orang(peserta) yang follow yuyue sahaja :)..awak follow,yuyue pown follow
2-Letak header dalam entry and linkkan ke entry ini,
3-Buat satu entry berkaitan segmen nieyh
4-Tagkan beberapa orang and pastikan dyeorang tahu
5-Dah siap,pastekan url kat komen entry nieyh keyh :)..b'serta nick name follower korang..boleyh kan?..heee :)

Pemilihan akan dipilih melalui VOTE paling banyak..tapi buat sementara nieyh,korang join dulu..lepas tu yuyue akan letak korang yang join dalam "blog list pencarian blog terpilih"..cmner nak vote??nanti yuyue jelaskan lagi okeyh..tapi join jer dulu..yuyue bagi 2 hari..start hari nieyh

18/6/2011-19/6/2011

nak tahu lebih lanjut pi sini ok ...

tag 2 orang :

Nadya

Eyra

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images