BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

June 08, 2011


Santai Bersama BEN ASHAARI
http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

Waduh2..grand banget sih segmennya..hehee... jom join join..sampai kul 10 malam nie jer.. jangan tunggu lama2..nanti ketinggalan..rugi oooo.....

jom tengok syarat-syarat nye jangan men hentam jer..hehe :

Berminat ? Jom kita mulakan.. Sangat mudah .. Buat satu entri ...


  • Letak header ben ashaari blog ...
  • Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini ..
  • Tinggalkan url entri di ruangan komen ini ..
  • Tu jer.. tak susah kan ? Ok.. ni AMARAN .. jangan maki atau kritik dengan bahasa kesat ! Sangat tidak bermaruah begitu okeh ?
  • Tutup jam 10 malam ni .. Serbuuuuuuuuuuuuuu.....





oryte..sapa2 yang sudi mai blog nie and kritik sangat la saya hargai... nak mintak pendapat jugak dari kawan2 blogger.....dah setahun lebih saya berblogging nie... tapi masih di tahap nie gak.. apa saya kena mantopkan lagi yer untuk improve lagi blog saya ni..ewahhhh..tnya banyak lakkkk.. kritik jer ape pon...hik3  Yoyo



You Might Also Like

26 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images