Widget Followers buat masalah lagi!!!!!

May 27, 2011

Dah selalu sangat widget followers ni hilang. Bukan saya jer semua blogger pon sama. Tapi yang herannya template designer punya ada jer widget followers. Ce tengok widget Saya Blogger Malaysia yang guna template designer. Sempat print screen tadi

kat bawah nie widget followers saya pulak....

aduhaiiii...masaelahhhh dah la followernya tak ramai. Lagi laa men'jem'kan orang nak follow blog den bila widget follow nye dah hilang....TENSION!!!

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images