Segmen Senyum Tak Nampak Gigi

February 14, 2011

Holaaa eberibadi :D.. sejak dua menjak tiga menjak ni jiwo den raso tonang sikit..
syukur allhamdullillah. tapayah nak pikir bendo yang dah lopeh..life must be go on..
tadi tengok update entry dari member pasai segmen senyum tak nampak gigi tu..
tunggu apo laei den pon nak menjoinkan diri den dalam segmen ni..
belambak gambar den yang senyum tak nampak gigi.. sebab gigi den nih berlapis..hehehe..macam tau2 jer owner blog segmen nihhhh....

syarat-syarat penyertaan:


* just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI.
* buat satu ENTRY. (simple sudeh) n antar kat comment entry ini.
* HADIAH (rahsia!!) nanti owner blog bgtaw k,.=)
* tag 5 orang,.=)
* dateline 27.2.2011





den nak pertaruhkan gambar-gambar den yg kat bawah nih..
menang kalah belakang kira mehhh....





one more bebehhhhh ;p




den tag 5 orang kawan:

qasehdalia.com
bi4rl4hr4hsi4.blogspot.com
rieyanaynn.blogspot.com
kyleril.blogspot.com
loveyuni.blogspot.com

yezza..selesai sudaaaa...



You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images