Menaruh harapan

February 01, 2011

Aku tak penah lupa dia.. Hari2 aku ingat..
Aku selalu berangan yg dia akan cari aku balik, add aku kat facebook , SMS dan kol aku. Tapi semua tu sia-sia. Aku tak nampak langsung dia akan kembali pada aku.

Susah benar aku nak lupakan kenangan bersamanya. Walau aku sendiri yang remove dia dari facebook ,aku tetap nak tengok wall dia , aku nak tau dia sihat ke tak ,dia bahagia ke tanpa aku ,ataupun dia dah betul2 ada pengganti aku.

Perasaan aku kuat mengatakan yg dia tak ada orang lain buat masa sekarang, aku kenal dia . Dia bukan seperti lelaki lain , sebab tu aku sayang dia sangat2.

Aku juga yg bersalah, aku minta dia lupakan aku , jangan pedulikan aku lagi. Aku menyesal sebenarnya aku tak terniat nak cakap mcm tu. Aku terlalu ikutkan perasaan masa tu.

Lepas kejadian tu, dia betul2 pergi tanpa pedulikan aku lagi.

Maafkan aku sayang ,aku tau hatimu terluka. .aku juga merasakan yang sama. .
Kembalilah . .aku setia menantimu. Maafkan kekhilafan ku.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images