Aku Nak Laptop!

January 16, 2011

Haa.. Terkejut ? Ada siapa-siapa yang baik hati nak hadiahkan laptop tak kat owner blog yang buruk neh? Hahaha.. Dah kemaruk nak pakai laptop. Semakin hari tangan ni semakin gian nak buat entry .
Tak puas lah guna handphone..

Adoi..kena kumpul duit dulu lah macam nih.

Seronok pulak bila dah start blogging. Seingat aku ,aku start berblogging bulan May tahun 2010. Tak lama sangat pun, kira newbie lagi.

Syok sangat blogging. Bertambah syok lagi bila aku dah pandai sikit mencoding htlm..siapa-siapa yang dah lama tuh sudi2 lah bagi tunjuk ajar ye.

Okaylah. Korang doa2kanlah moga hajat aku nak pakai laptop tercapai. Tak laptop pc pun jadilah..

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images