KAWAII GADGET'S CONTEST

November 13, 2010



Referal By Mommy Pinky











Fuhh.......tarik napas panjang2.. tadi masa ngah berblogwalking ma terbaca latest entry dari Mommy.
Teringin plak nak join activity2 mcm nie..cuma ma tak brape berani coz tak ada talent dalam karang mengarang ni. By the way ,ape salahnya mencoba. Nak wat giveaway sendiri tatau lg lah bila, so join la giveaway org lain untuk cari sesuap exprience..haha..berfalsafah plak hamba neh..

Back to the point..hehe.. Nak tau tak lagu yang susah sangat ma nak lupa ? Lagu yg membuatkan airmata ma mengalir , lagu yg mencipta sejarah tak dapat dilupakan dan kenangan paling pahit dalam hidup ma.


TRAGEDI OKTOBER-AWIE



Sejarah terjadi pada tanggal 7hb OKTOBER 2003, tragedi yg malang menimpa pada ma. Yang sedihnya kejadian tu berlaku tiga hari lepas hari lahir Ma. Masa tu Ma dan kakak jadi mangsa langgar lari pd waktu tu..Allhamdulillah Allah masih sygkan Ma dan kakak Ma.
Bayangkanlah klu ma kehilangan nyawa atau cacat seumur hidup sbb kejadian tu? ? Huh.. tu sbb lah lagu TRAGEDI OKTOBER boleh membuatkn ma menitiskan airmata, airmata ksyukuran krn di beri peluang hdup utk bertaubat dan beribadah padaNya..
ALLHAMDULILLAH


Giveaway Gadget Contest Daripada Kawaii Gadgets

Tags 3 Orang Kawan Blogger

1.  Hariz
2.  Aida
3.  Erin

You Might Also Like

5 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images