Blog Cik Emma: Nak Cari Sponsorship atau Blogger Yang Nak JV Buat Contest

05 December 2013

Nak Cari Sponsorship atau Blogger Yang Nak JV Buat Contest



Ha.. tudia..  tajuk pon dah cukop panjang dah kot..  Ingat nak cari sponsorship atau pon sesiapa yg sudi JV buat contest dengan aku... senang je.. syarat contest nanti tu kita mintak peserta contest untuk follow semua blog sponsorship. Dan sponsorship juga perlu copy entry contest yang sama dari blog aku,

Kalau ada sesiapa yang berminat, sila tinggalkan mesej di Fb Cik Emma. Jangan lupa add dulu sebelum mesej ye.. nanti cik emma akan buat group kalau ramai yg nak jadi sponsorship, so senang kita nak bincang2, sambil2 tu boleh la kita beramah mesra, mana tau kot2 sekampung ke..hehehe..

Itu saja kot. Tujuan nak buat contest tersebut sebab nak eratkan silaturahim sesama blogger. Harap ramai yg dapat join sponsorship  contest kali ini..

terima kasih :)

1 comment:

pendidik2u said...

Wah mcm best jer...
t jgn lupe invite..

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma