Blog Cik Emma: Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

30 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum w.b.t


Bismmillahhirahmanirahim..

Lama gila kami tak join segmen, sebelum ni jarang aktif sebab laptop rosak. haa la ni dah ada lap top leh la join mana2 segmen or giveaway...kami harap encik afiz terima kami join bloglist encik afiz..kita jiran kan fiz kan..hangpa kat kedah, kami kat penang..okey la tu..hahaha :P

okey la, nak introduce sikit pasai blog kami ni,blog ni tak dak la istimewa mana, kami mula blogging pada bulan May 2010. tapi tudia la macam newbie lagi nuh, follower pon tak ramai mana.. sobs3


so, kami dengan sukacitanya nak tersenarai dalam bloglist Fiz Graphic sebab nak tumpang populariti blog Fiz....opppsss.... tu bukan sebab utamanya..sebab utama kami nak dapat trafik dari blog Fiz... so, ramai la sikit pembaca blog kami nanti...hihihi...


sampai sini ja la noh....


** Maaf sebab menggunakan loghat utara.. faham2 ja la noh pasaipa...hehehehe :P


Wasalam


1 comment:

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma