Blog Cik Emma: Sponsorship Untuk Mini Giveaway Cik Emma

28 December 2012

Sponsorship Untuk Mini Giveaway Cik Emma

Assalamualaikum wbt..


Dah lama rasanya tak update blog ni. Rindu sangat2 dekat blog ni. So dah ada kesempatan nak update ni cik emma cadang nak buat mini giveaway. Cik emma masih mencari sponsor untuk mini giveaway itu nanti.
Tak cari banyak pon dalam 3-5 sponsor pon cukup lah :)



Sponsorship :


1x - header + 1x edit blog 

2. http://fullofrainlove.blogspot.com/
Review blog selama sebulan

3.   www.puterivampire.blogspot.com
1x Cursors + 1x Header



Buat masa ni baru ada seorang yang baik hati nak sponsor.. so sapa2 yg sudi nak sponsor boleh PM cik emma dekat FB CIK EMMA. Senarai sponsor akan di masukkan ke dalam entry giveaway itu nanti. so kalau yang ada fanpage tu boleh bagi link sekali lah. ok itu jer kot... Have A nice day ye ^__^

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma