Blog Cik Emma: Siapa Nak MAGIC MUG?? CEPAT TENGOK!!

21 November 2012

Siapa Nak MAGIC MUG?? CEPAT TENGOK!!

 3 warna magic mug

Ini dia MAGIC MUG yang di maksudkan .Ni bukan calang2 MUG tau Mug ini akan bertukar RUPA bila panas dan sejuk.Bila sejuk warna hitam, bila panas akan bertukar kepada gambar. Yang menariknya korang boleh cetak gambar korang sendiri kat Mug tu.Korang bagi gambar dengan design yang macam mana yg korang nak dan kami akan cetakkan untuk korang.

Bukan itu saja, selain tu kami juga boleh mencetak gambar anda pada :


 
 
 
 Type of Product : MUG PUTIH
Size : 9.5 cm (tinggi) 8cm (diameter)
Price : RM15
Postage : RM7

----------------------------------------------



 
Type of Product : INNER mug
Size : 9.5 cm (tinggi) 8cm (diameter)
Price : RM20
Postage : RM7
 
----------------------------------------------
 
 
 
 
Type of Product : MOUSEPAD
Price: RM17
Postage : RM7
 
--------------------------------------------
 
Selain produk di atas kami juga mencetak gambar pada FLASK, TILES DAN juga PLATE. sila ke facebook saya untuk melihat design yang lain. Kami juga menerima tempahan pelbagai majlis.

untuk menempah sila emelkan gambar korang ke:

 eyma.simple@gmail.com
atau
facebook : Roshima Shella Hamzah

3 comments:

nis said...

hebatlah ... :)

Cik Emma said...

Memang hebat! Kalau nak boleh la order :)

Ikmal Hanif said...

jom tukar bloglist ^^
gua punya ada dua ketegori yg lesbian and gay punya..lu nak yg mana?

btw, kalau tak menyusahkan mohon add fb gua agar mudah menjadi kawn ^^

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma