Blog Cik Emma: Segmen : Jom Join Bloglist Cik Emma

28 November 2012

Segmen : Jom Join Bloglist Cik Emma


Jom join bloglist cik emma.. cik emma ada dua bloglist.. Blogger kumbang dan Bunga..

caranya mudah follow dan komen kat entry ni.. tinggal link blog dan bloglist mana korang nak masuk. Cepat-cepat join..

Kalo ramai lagi bagus and kalo nak masukan cik emma dalam bloglist korang, lagi la cik emma suka. Hehe.

Tak de tarikh luput boleh join bila2 korang nak. Kalo baik hati jemput kawan korang join sama-sama okey :)

6 comments:

Shasha Yacob said...

nak masuk bloglist bunga.

http://kamihardsman.blogspot.com/

Aimi Syahirah said...

Salam. Dah follow kamu.. link blog saya http://www.aimisyahirah.com. saya nak masuk link blog Bunga! huhu

Cik Jari Manis said...

sya nak join bloglist bunga hehe ^_^
http://cik-jarimanis.blogspot.com/ (CikJariManis)

centraniaga.com said...

mau jugak joint ni..
dah follow cik-emma
http://www.centraniaga.com

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/

ayu nka masuk bloglist bunga...hehe

TehaaNFM said...

www.tehaalarh.blogspot.com

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma