Blog Cik Emma: Segmen: Cik Emma Nak Follow

26 October 2012

Segmen: Cik Emma Nak Follow


Erkkk! tolong abaikan banner yang buruk kat atas tuh! hehe...saya dah lama tak main terjah2 blog nih..yang dah follow pon boleh join. Sebab saya akan bagi hadiah Topup RM5 untuk (tiga) 3 Top refferal.

Ok jom tengok cara nak join :

1.Wajib follow blog saya (nanti saya akan follow balik)
Buat satu entry bertajuk Segmen: Cik Emma Nak Follow
2.Tampalkan banner yang tak berapa cantik tu dalam entry dan linkkan ke sini.
3.Nyatakan jumlah follower korang sekarang dan terangkan secara ringkas kenapa korang nak follower yang ramai?
4.Dah siap entry tu boleh submit penyertaan korang kat entry ni oke :)



Tarikh tutup penyertaan pada 10 November 2012 tepat jam 12 malam
Tunggu apa lagi? ada banyak masa lagi ni. Kalau nak tag kawan2 pon boleh. Baru sempoi segmen ni nanti  :D


5 comments:

Aimi Syahirah said...

join!:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-cik-emma-nak-follow.html

cik fasya said...

JOINED !

http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera-jom.html

Nur Amalina Maisarah said...

http://maerahim.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-emma-nak-follow.html
join :D nanti nak ajak kawan-2 dtg join cik emma kite ni ^.^

mawarberduri said...

Join....
http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-emma-nak-follow.html

Nur Amalina Maisarah said...

err segmen ni batal ke ?

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma