Blog Cik Emma: Contest Entry Terbaik 2012 By Cik Emma

27 September 2012

Contest Entry Terbaik 2012 By Cik Emma

Assalamualaikum wbt...

Jemput join Contest Cik Emma.


Sponsor :



Cara Penyertaan :

  • Buat entry bertajuk CONTEST ENTRY TERBAIK 2012
  • Wajib Like dan Follow Blog Sponsor 
  • Letak banner kat atas dan backlink semula kat entry ni.
  • Cari entry korang yang korang  rasa terbaik dan copy url nye ke entry korang.
  • tag 3 orang kawan atau lebih dan pastikan diaorang tau pasal contest ni
  • cara pilihan pemenang berdasarkan entry terbaik dan akan dipilih sendiri oleh saya.
  • tinggalkan url entry korang kat komen entry ni okey. 
contest akan dibatalkan sekiranya penyertaan kurang dari 20 orang. 

Hadiah : 
1st prize : 1 korea ring + 1 long neklace 
2nd prize : Back cover for Iphone 4S
3hd prize :  RM5 topup maxis/digi/celcom

TARIKH TUTUP: 26/09/2012-31/10/2012 pukul 3petang.


harap2 ramai yang join :)



14 comments:

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/contest-entry-terbaik-2012-by-cik-emma.html

join!

Isabel Diaz said...

Saya join :

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/contest-entry-terbaik-2012.html

jihah jimur said...

jimur join^^

http://jihahjimur.blogspot.com/2012/09/contest-entry-terbaik-2012.html

miz ruha said...

join~~
http://bird7842.blogspot.com/2012/09/contest-entry-terbaik-2012.html

Syasya Jais said...

join

http://www.syasya-ahmadjais.blogspot.com/2012/09/contest-entry-terbaik-2012.html


Sue PeLik said...

alamak baru nak join! dah tamat. huhuhuu

Cik Emma said...

31hb oktober baru tamat...

syafiqah said...

JOIN
http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/contest-entry-terbaik-2012-by-cik-emma.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/contest-entry-terbaik-2012-by-cik-emma.html

liazahirah said...

join,

http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/contest-entry-terbaik-2012.html

liazahirah said...

jangan la batalkan ek. saye dah taip berjela entri tu hihi
dah follow sponsor

liazahirah said...

sory2... blog yang saye gune untuk komen entri ni salah. bukan blog yang saye gunekan untuk contest, sory ek.

ni blog yang betul utk post tu.

http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/contest-entry-terbaik-2012.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

siapa menang ? jgn batalkan..

liazahirah said...

contest ni dibatalkan ek?

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma