Blog Cik Emma: SEGMEN :BILA BLOGGER TERJAH MENERJAH

07 June 2012

SEGMEN :BILA BLOGGER TERJAH MENERJAH

Assalamualaikum


Rasanya lama dah cik emma tak buat segmen....Rindu plak nak bersegmen dengan blogger... Harap2 kali ni ramai lagi yang nak join, macam dalam segmen JOM SERTAI SENARAI BLOG TERBAIK 2012 !
hampir 40 orang jugak yang mengambil bahagian dalam segmen tersebut. Korang boleh terjah lagi blog2 tersebut kat SENARAI BLOG TERBAIK 2012 ! .

Segmen kali ni lebih kurang sama jugak dengan segmen yg sebelum ni. Cik emma akan senaraikan blogger2 yang menyertai segmen ini dalam senarai bloglist yang di sediakan..

Ok..jangan buang masa lagi...jom tengok macam mana nak join segmen ni...

  1. Korang hanya perlu buat satu entry ringkas bertajuk SEGMEN :BILA BLOGGER TERJAH MENERJAH
  2. Tag 3 orang kawan blogger dan pastikan diaorang tahu tentang segmen ini.(tag lebih pun takpe..bila dah ramai yg masuk bloglist maka makin ramai lah yg akan terjah blog korang kan)
  3. Follow blog Cik Emma dan LIKE fan page Cik Emma Official Fanpage (cik emma tak paksa tau..)




Lepas korang dah tinggalkan url entry , cik emma akan masukkan korang dalam senarai bloglist khas utk segmen ini. Lepas ni senang la blogger2 lain nak terjah korang kan?

Harap segmen ni dapat mengeratkan lagi silaturahim kita sesama insan InssyaAllah :)

1 comment:

Ekjozbuluh said...

ekjozbuluh senang hati join cik emma... vrooom! vrooom!

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/06/segmen-bila-blogger-terjah-menerjah.html

thank you!

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma