Blog Cik Emma: TRIK MAXIS FREE INTERNET STANDARD BROWSER(BUMI)

07 April 2012

TRIK MAXIS FREE INTERNET STANDARD BROWSER(BUMI)

Assalamualaikum wbt

Trik bumi atau standard browser yang dah sedia ada dalam handphone. Cik Emma dulu pernah guna jugak trik nie, yang bestnya kita leh view site secara real, contohnya boleh tengok gamabr yang beranimasi, berbanding guna opera. Kat sini cik emma nak share beberapa trik untuk standard browser yang cik emma dapat dari mygenkz wap.

Caranya senang jer.. korang bukak standard browser (web) dalam handphone korang . Add new bookmark dan masukkan link dibawah (pilih satu) :

http://maxis.mobby.me.mebapp.com/power/logtop/http/mygenkz.net

http://emo.maxis.mom.my.km-proxy.de

http://m.upnshare.com.my.km-pxh.com

http://emo.maxis.com.my.go-pki.com

Connect dengan Maxis3GWAP . Nak keterangan lebih lanjut leh melawat mygenkz.net.

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma