Blog Cik Emma: SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

30 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

klik banner untuk ke blog penganjur

Kenapa cik emma join segmen ni??

Sebab cik emma nak dapat followers, pembaca dan pengomen terbanyak di blog cik emma.

Segmen ni langsung tak membebankan dan sangatlah mudah..siap ada hadiah lagi tu..

LOMO AQUAPIX

korang tunggu apa lagi.. moh le join sama ye :)

cik emma nak tag semua yang baca entry ni .

32 comments:

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah. Thanks sudi join. Selamat bersegment. Dan sudah follow blog ini. Dari segment yang sama dan juga pengajur segment.

Cik Puan Muda Umi said...

hi..datang dari segmen yg sama..harap follow back ye dan komen sekali..

salam perkenalan..;)

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda sggh cnie .
Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam saya dtg singgah..dtg dri segmen same..serius dah follow..hikhik,,jmput ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx:)

hawa said...

hi , sudah follow blog ini :) follow back yee ^^
dari segmen yang sama ...

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??
if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

icumm dah follow sini jgak ^^

✿ Nani ツღ said...

Nani follow sini ^^!

*NurSyahieraDahhari* said...

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Serius follow sini :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

Farra said...

dri segmen yg sama . folow sini

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

dr segmen sama...done follow sini...follow me back k..TQ in advance :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Kerengga Biru said...

singgah n serious follow jugak .. mahap laa lmbt .. T_T

http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Syiera said...

salam..
saya serious follow awak
http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , folow blog ini . follow back :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

chipalicious said...

follow sini balik :)
dri segmen yg sma :)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

dh follow

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Momo said...

dah pun follow;P

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

9n0L4 said...

seriesly dh follow. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aien said...

dari segmen yg sama...done follow u
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html#comment-form

missp0tpet said...

folow sy yea..thanks...


http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma