Dapat Buffered Earning lagi!! Love u Nuffnang

March 12, 2012

Assalamualaikum...

Setelah hampir 3 bulan blog aku sepi tanpa kunjungan pembaca, akhirnya bulan nie blog aku sudah mula menjadi perhatian. Allhamdulillah, walaupun tak banyak aku bersyukur. Dan aku telah mendapat penghargaan dari nuffnang tersayang!! Aku pun tak ingat dah BE yang ke berapa aku dapat kali nie.. Tapi dah memang pernah dapat sebelum nie :)

Salah satu untuk mendapatkan BE dari nuffnang  blog kita harus mendapat kunjungan sebanyak 300uv ke atas...kalau tak salah la... aku rasa entry MAXIS FREE INTERNET GUNA OPERA MINI nie la yang mendapat kunjungan terbanyak bulan nie...

Aku teringin nak cash out duit dari nuffnang aku.. Tapi tak cukup lagi la..hahaha... cotek lagi..... tak pa la..pelan2 , Insya-Allah satu ari nanti aku dapat jugak cash out duit tu....


Kali nie aku dapat BE dari Celcom Love Music....Okay la tu je kot yang aku nak kongsi arini :)

wassalam

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images