"The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"

December 06, 2011

Assalamualaikum wbt...


Hari nie Ema nak join GIVEAWAY THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY . Tak kira jantina Lelaki or Perempuan jangan ragu-ragu untuk menyertai MEGA GIVEAWAY ni, terbuka kepada semua blogger. Hadiah menarik menanti anda semua...



Fullstep to join "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"




SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip . Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
  5. WAJIB patuhi semua syarat.



Tajuk Entry : "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"




WAJIB letak semua sponsors  (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

Seterusnya PROMOTE entry ni, coz ada hadiah untuk TOP REFFERAL.

Then tekan LIKE dan TWEET kat sini

Pastikan korang ikut kesemua syarat-syarat di atas.

GIVEAWAY BERLANGSUNG : 6 DISEMBER HINGGA 31 DISEMBER

Insya-allah kalau kita rajin mempromosikan Giveaway ni, tak mustahil kita akan menang. Di mana ada kesungguhan di situ ada kejayaan..ewahhhh....

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images