Blog Cik Emma: Tips : Nak dapat banyak followers

07 December 2011

Tips : Nak dapat banyak followers

Assalamualaikum..

Terima kasih untuk blogger yang sudi follow blog saya. Cuma satu jer ada setengah blog yang tak tinggalkan link di Shoutbox.. masalahnya sekarang bila nak follow guna kat button follow tu takde pulak pautan blog diaorang... contoh camni


klik untuk tumbesaran sihat

Senang jer nak selesaikan masalah nie... 

Go to Dashboard > Edit Profile (dekat sebelah gambar profile)


klik untuk tumbesaran sihat

setiap bloggers kena show blog masing2.. kalau tak rugi la.. blog yang kita follow tu tak boleh nak jejak blog kita balik, sebabnya takder link blog untuk di follow semula....Rugi kan?? tunggu apa lagi.. tukar cepat!!!!

3 comments:

Epiy said...

yeah ! thats me ! huhu. thanks blogger. tak sedar pulak tak buat mcm tu. act, selalu tinggalkan link dekat shoutbox je. but, ur blog takde shoutbox. k, i'll do that. thanks banyak-2 :)

Epiy said...

ouhh sorry. baru notice yg blog cik emma ada shoutbox. sorry sgt :) thanks sbb ingatkan :)

Fendy said...

nice..tq

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma