Jom Terjah Blog 2011

December 13, 2011

Jom bersegmen nak? Segmen ni terbuka untuk semua blogger, tak kira la followers sikit ke banyak. Segmen untuk tambah kenalan , bila dah ramai kawan mesti lagi syok nak berblogging kan?


Caranya mudah jer


1.Korang mesti kena ada blog

2.Buat entry bertajuk Jom Terjah Blog 2011

3.Letak header blog ni dan link balik ke entry ni


4.Dah siap tinggalkan link entry korang kat komen entry ni jugak


    Daripada senarai yang dah join segmen gegar blog ni , saya akan adakan satu contest berdasarkan blog2 yang dah pon join segmen ni.


    Bagi sesiapa yang ingin sponsor hadiah untuk contest yang bakal berlangsung , sila contact saya di facebook disini.

    Terima kasih :)

    You Might Also Like

    0 comments

    Popular Posts

    Like us on Facebook

    Flickr Images