Segmen : Hangpa FOLLOW, Depa FOLLOW Balik!!

November 11, 2011

[ENTRY BOH GAM SAMPAI DIA LEKANG SENDIRI]


Assalamualaikum wbt.. 


Rasanya dah lama tak buat segmen.. Hari ni rasa teringin pulak nak buat segmen, ada ka yang sudi nak join? hihihi.. Segmen kali ni lebih kepada loghat utara.. So, sapa2 yang bukan dari utara tu boleh la belajaq loghat utara dalam masa yang sama boleh dapat member (folllowers ) baru..

Jom bersegmen dengan cheq noh.. Sambil2 tu boleh jugak tambah followers..
 Tak susah pon.. Cekidaut terma dan syarat kat bawah ni noh :

1. Buat entry bertajuk Segmen : Hangpa FOLLOW,Depa FOLLOW Balik!!
 2.Ambik gambaq kat atas nuh boh kat entry hangpa dan linkkan balik kat entry ni
3.Dalam entry tu perkenaikan lah sikit diri hangpa,hangpa suka buat apa, makan apa. Kalau boleh dalam loghat Penang  noh.. 
4.Letakkan link entry kat komen entry ni okey

Setiap link blog yang menyertai segmen ni akan di publishkan di dalam entry ini jugak. Sama2 kita terjah nanti nuh :)

[JOM FOLLOW DEPA]

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images