PERSATUAN BLOGGER MALAYSIA

November 29, 2011

Kepada blogger yang ingin pingkan entry korang boleh join group PERSATUAN BLOGGER MALAYSIA di facebook. Tapi sebelum tu untuk mengumpul lebih ramai blogger lagi, korang di minta untuk membuat  satu entry bertajuk "PERSATUAN BLOGGER MALAYSIA" dan letakkan banner dibawah serta linkkan ke entry ini. Tak di wajibkan untuk buat entry, tapi kalau rasa nak beri lebih sumbangan kepada blog ni amat di alu-alukan :)


Kalau boleh add saya kat Facebook 




Roshima Shella Hamzah

Create Your Badge


Dah siap semua benda yang kat atas tu korang boleh terus tinggal link kat entry ni ok :)

lepas tu boleh la join group ni PERSATUAN BLOGGER MALAYSIA


Klik Ask to join group  
Insya-Allah dengan A.S.A.P nya saya akan Accept permintaan korang :)

MISI & VISI 

kalau dah ramai nanti boleh la kita buat gathering kan :)

okey.. Terima kasih..

Wassalam..

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images