Blog Cik Emma: Nuffnang Oh Nuffnang!

24 November 2011

Nuffnang Oh Nuffnang!

Assalamualaikum..



Cerita pasal Nuffnang, sebelum raya puasa yang lepas aku rasa BE aku ada tiga or empat. Tup² sedar tak sedar tengok balik tinggal satu ja BE aku..Sedih woo.. Kelmarin dok belek² akaun Nuffnang tengok kat bahagian Earning BE aku da dua balik. Thanks A lot Nuffnang. Aku kena kekalkan kadar kunjungan kat blog aku, lagi lebih lagi bagus kan, boleh dapat BE lagi. Insya-Allah..

KEYWORD

Pencarian melalui search engine, ada la jugak yang bwak visitor ke blog aku. Haha.. Tengok la apa yang depa search


SEMOGA BLOG AKU AKAN TERUS MAJU JAYA . INSYA-ALLAH

Wassalam..
 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma