Blog Cik Emma: Jom Komen Blog Saya!

14 November 2011

Jom Komen Blog Saya!


Hello!! Amboiii.. banyak sangat aih segmen hari nie.. hahaha.. Alang² tak buat apa² tu ceq nak join gak segmen dari Mr.Kai. Sebelum ni beliau ada support ceq punya segmen yang ni Segmen Hangpa FOLLOW depa FOLLOW balik!, beliau sorang ja yang sudi join segmen ceq tu.. terima kasih banyak² nuh :)) tunggu apa lagi jom la join segmen beliau. tekan banner kat atas.. Cekidaut...

Komen tentang blog Mr Kai :

Blog beliau sangat simple dan kemas. Senang dan ringan nak loading.. Tengok themes blog beliau pon ada orange² gitu.. tengok dari situ pon dah tau dah dia memang minat warna orange kan Mr Kai?? Hehehe.. Lagi satu kat bahagian komen tu kalau boleh jangan letak word verification tu, Mr Kai just pilih moderate comment jer. So yang anonymous comment dengan yang spam  tu boleh la Mr.Kai  pilih nak remove or publish . Okay la tu jea kot..Sorry noh komen panjang sangat :D Apa² pon keep up a good work . Insya-Allah i'll support u always :))

Wasalam...

1 comment:

kai said...

salam kai kesini!
ok nk komen blog tuan rumah pulak..
1.overall design web cantik..
tapi ade problem dengan header tu..
macam x masuk je dalam template..
2.design yang sangat simple..
x banyak penggunaan widget membuatkan loading page lagu..

keep it up oke!
pape pon thankz sebab join event anjuran kai

==Jom Komen Blog Mereka==
klik SINI

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma