Blog Cik Emma: Gambar Kapten Harimau Malaya Dimonyetkan

24 November 2011

Gambar Kapten Harimau Malaya Dimonyetkan

Peminat fanatik bola sepak Indonesia telah kembali melampau apabila memonyetkan gambar kapten pasukan bola sepak Malaysia, Badrul Bakhtiar baru-baru ini. Tidak cukup dengan menggodam laman web bola sepak Malaysia, peminat fanatik bola sepak Indonesia turut mengeluarkan kata-kata kesat di dalam laman social Facebook



Peminat Indonesia sangat suka provokasikan pemain dari Malaysia. Tak sedarkah mereka, rakyat mereka berlambak-lambak jugak cari makan kat sini. Tak perlulah menegakkan benang yang sudah basah. Adat permainan, pasti ada yang kalah.

SAYA BANGGA JADI ANAK MALAYSIA!!

4 comments:

Anith Hanisah said...

jgn dilayn indon bdh mcm tue

♥ Cik Emma ♥ said...

@Anith Hanisah

mereka langsung tak tahu nak berbudi bahasa..

fRaMe+LenSeS said...

bkn semua macam tu. tapi bl ada satu. abeh busuk semua. shian plak rasa. moga2 dia sedar kesilapan dia

♥ Cik Emma ♥ said...

@fRaMe LenSeS
betol.. yang jahat tu biar Allah je yang balas

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma