Blog Cik Emma: Andai Aku Blogger Terkenal

18 November 2011

Andai Aku Blogger Terkenal


Assalamualaikum wbt..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.

Terkenal ker aku?? Mudah-mudahan ada la yang kenal kan?hihih.. Hari ni dengan bangganya aku nak join contest yang di anjurkan oleh tiga buah blog iaitu :

ain-soofiyah.blogspot.com
balqisazhar.blogspot.com
snissakarim.blogspot.com


Andai aku blogger terkenal, semestinya aku akan punya ramai followers di kalangan orang yang akan menjadikan aku ini icon blogger mereka. Ewah.. Dan sekiranya aku adalah blogger terkenal aku akan memnbantu blogger² lain untuk menaikkan lagi blog mereka dengan tips dan info yang aku tahu serba sedikit. Andainya aku seorang blogger terkenal , aku akan tukarkan domain blogspot aku kepada domain berbayar. Andainya aku blogger terkenal lagi, aku ingin setiap entry aku menepati kehendak dan citarasa pembaca aku. Oh.. agaknya itu sajalah ANDAI AKU BLOGGER TERKENAL.....

Korang ada impian jugak nak jadi blogger terkenal? Jom join contest nie , hadiahnya lumayan jugak. Tekan banner di atas okay :)

Kena tag 3 orang :

http://miss-nadya.blogspot.com
http://mieyrarif.blogspot.com
http://mustwaniekl.blogspot.com

3 comments:

Miss Nadya said...

tengs tag kak nad..:)

Cik Amyra said...

tengkiu tag mya yea :)
InsyaAllah u'll be a famous blogger one day ;) dah ade tanda tanda nii

mrofiuddin said...

Nice Post....Mudah-mudahan Terkenal....

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma