Blog Cik Emma: Giveaway Yanmieonline.com

26 October 2011

Giveaway Yanmieonline.com

Salam bloggie. Dah lama rasanya tak join GA or contest. Maybe sebab selalu tak menang kot. Hihihi. Nak buat camna kan dah takdak rezeki. Tadi ada tengok satu blog yang dah join GA oleh blog Yanmieonline.com. Hadiahnya menarik gak. So nak try join lah ni :)
Klik banner klu nak join

Pendapat tentang blog Yanmieonline.com :

Blog yang padat dengan info2 yang menarik. Visitors pon ramai. Yang paling best entry pasal Resepi and makanan. Terliur ooo.. Hihihi.. Selain tu kalau Kak Yan tukar sikit kaler template Kak Yan tu dengan kaler yang meriah lagi cun!! By the way template sekarang pon dah cantik, natural, aman bila  tengok, tak sakit mata. kalu boleh letak la kotak shout. Hehe.. Tu jer kot. Anyway tenkiu coz buat GA nie :)
 
“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Wassalam..

1 comment:

yanmie said...

Salam,

Thanks join GA nie, good luck yea :D


www.yanmieonline.com

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma