Blog Cik Emma: Tempahan untuk EDIT/DESIGN/CUSTOMIZE BLOG !

26 September 2011

Tempahan untuk EDIT/DESIGN/CUSTOMIZE BLOG !

Nak cantikkan blog anda? Nak blog anda kemas dan menarik?

Blog anda akan diedit sama dengan template Picture Window @ Simple Template. Tau kan? Untuk template yang lain, saya akan usahakan jugak untuk menggodek coding :)

Berminat?
Hantarkan sebarang pertanyaan dan maklum balas anda di Inbox Facebook Cik Emma. Klik link di bawah :
Cik Emma
 


Antara perkara yang akan diedit pada blog anda 

(nak edit atau tambah satu benda je pon boleh..contohnya nak tambah button like , komen box ,shouboxt or lain2..) :

* Tukar Template dan Background


* Favicon


* Ayat Bergerak di Menu Bar


* Facebook Like & Share Button


* Centerkan Header


* Buang Navigation Bar


* Buang Subscribe : Post Atom


* Letak Button Follow dan Dashboard


* Create shoutbox ( bagi yang belum ada)

* Hide Shoutbox

* Buang Attribution


* Letak Ayat di Bawah Setiap Post


* Centerkan Post Title


* Centerkan Sidebar Title


* Letak Post Title Background


* Letak Sidebar Title Background

* Buat Border untuk Post & Sidebar Title

* Letak Copyright
dan sudah tentu akan bagi blog anda lebih kemas dan teratur . . .

__________________________________________________________________________________

Jika anda mahukan blog anda diedit/ design / customize mengikut citarasa anda, mesej detail ke FB ( KLIK )
*JANGAN LUPA send password dan email blog dan FB anda bagi memudahkan kerja design/edit/customize blog.
*Terangkan secara detail bagaimana anda nak blog anda diedit/design. Jika melibatkan gambar anda, contohnya nak buat header atau banner, send bersama mesej di FB Cik Emma.
__________________________________________________________________________________

Tempahan lain:

  • Header - RM 5.00 (harga minimum, harga berubah mengikut header yang dikehendaki)
  • Banner - RM 5.00
  • Menu tab - RM 5.00 (max 5 tab)
  • Sidebar title yang menarik - RM 1.00 ( setiap 1 title)
  • Cursor citarasa sendiri - RM 3.00
  • FB comment box - RM 4.00
Jika ada permintaan selain daripada di atas, sila beritahu okey.

Cara Bayaran :


Edit Blog : Bawah RM10 boleh bayar melalui topup Maxis 
(SEND NO.TOPUP/SHARE/MASUK TERUS) ..
* no.tel atau no.akaun bank akan diberitahu melalui mesej di FB.


Header , Banner , Cursor dan lain-lain : Boleh topup melalui Maxis ( SEND NO.TOPUP/SHARE/MASUK TERUS  )



Tunggu ape lagi? Moh anto mesej di Fb ok :)


HEADER

Antara contoh header yang saya design boleh tengok kat *sini

TEMPLATE 


1 comment:

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

emm...maaf ye..
ayat copy paste dari blog sy ke ni?..sebijik same

http://maisarahmyblog.blogspot.com/p/editdesigncustomize-blog.html

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma