Blog Cik Emma: Tutorial : Tukar halaman facebook jadi warna-warni

20 July 2011

Tutorial : Tukar halaman facebook jadi warna-warni

icon facebook Tutorial Membuat Halaman Facebook Warna Warni

Hello Guys... korang boring tak dengan tampilan Facebook korang.. Satu kaler jer kan? teringin tak nak tukar warna-warni?? Kat sini saya nak share cara nak buat tampilan home fb korang tak nampak boring... Tapi trik nie hanya korang sendiri laa yang nampak.. sekurang-kurangya tak la boring sangat kan tengok kaler biru jer memanjang.. jom follow cara kat bawah.. senang jer ..

1.Login ke akaun facebook korang
2. Bila dah login masukkan kod kat bawah nie kat address bar korang :

javascript:i=0;c=["red","green","blue","yellow","magenta","orange"," pink","violet"]; a=document.links;setInterval('i++;a[i % document.links.length].style.color=c[i % c.length]',1);void(0); alert("visit kaskus.us")

lihat lah hasilnya..hihihi.. ce LIKE sikit yer kalau dah cuba trik nie :)
 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma