Blog Cik Emma: hari 4- Kenapa dan apa tujuan anda buat blog?

11 July 2011

hari 4- Kenapa dan apa tujuan anda buat blog?


Mula2 aku buat blog nie sebab nak tulis apa yang aku buat tiap-tiap hari.. Kira macam open diary la... Tapi lama kelamaan aku makin excited nak cerita macam2..hihih.. Aku jadi gila nak berblogging.. Tiap2 masa nak update blog.. Sebelum nie guna handphone jer, tu pun tetap gak nak upadate entry...

the one and only tujuan aku buat blog ni.. Adalah untuk mengisi masa lapang aku.. Di samping tu leh gak tambah kenalan kan.... huhuhuh tu jer kot...

No comments:

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma