Blog Cik Emma: GILER BOLA ! MALAYSIA vs ARSENAL !!

13 July 2011

GILER BOLA ! MALAYSIA vs ARSENAL !!

Santai Bersama BEN ASHAARI





NAMA PASUKAN : ARSENAL





Jurulatih : 

Senarai pemain :




    Dan lawan mereka adalah .....








    NAMA PASUKAN : MALAYSIA ( HARIMAU MALAYA )

    Senarai pemain :

    Ya.... jenuh cari player2 terbaik untuk team ARSENAL & MALAYSIA.. Akhirnya selesai jugak.. dengan penuh sabar melayani line wifi yang tiba2 slow..hehehe... Buat yang terpilih.. Tahniah....





    -Perlawanan persahabatan antara MALAYSIA dan ARSENAL...-
    Ulasan daripada wartawan : cik emma

    Pada minit pertama ternyata kedua2 team menunjukkan persaingan yang sangat sengit... di mana goal keeper dari MALAYSIA iaitu Areliff yang menyarung jersi no 5 , menahan benteng gol dengan begitu penuh bersemangat sambil mengunyah chewing gum kegemarannya..

    Seterusnya kesilapan paling besar di buat oleh player Arsenal iaitu Mama Comel yang menghampakan semua player2 Arsenal kerana telah memasukkan bola ke gawang sendiri...

    Harap maaf..ulasan tak dapat di teruskan kerana terdapat masalah teknikal.. Untuk mengetahui ulasan penuh boleh tunggu esok yer.. Terima Kasih...


    keputusan penuh perlawanan.. MALAYSIA 1-0 ARSENAL..

    12 comments:

    Ceria Gurlz said...

    haha..terbaik la...
    ^_^

    ♥ cιк єммα ♥ said...

    Maaf la..ulasan trbantut...xsmpat nk smbung lg..mlm kang klu free ema smbung..hahah..tah ape2 ulasan tak penuh..

    cucu umie said...

    wah malaysia memang tu..satu kosong..yeahhhh..hehe

    Norhisham Nordin said...

    datang dari segmen BA... url anda terpilih sbg salah sorg ahli pasukan bola...

    jomlaa baca...

    Giler Bola..!! Malaysia vs Arsenal

    H.J said...

    cik emma jadi pemain simpanan je dalam team saya..hehe

    cik Beskod said...

    yeah harimau malaya lagi hehehe :)

    Areliff said...

    Hye singgah sini..pinjam name utk buat entry ye :)
    http://www.areliff.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

    ♥ cιк єммα ♥ said...

    Norhisham : terima kasih :)

    H.J : alahaai..xkan la pemain simpanan je?huhu

    Beskod : haha..ramalan je tu.

    Areliff : Pinjam je..bleh ..hehe :)

    Kaki Wayang said...

    Tahniah jadi pilihan abg ben..terbaik larrr..meh baca ulasan aku pla..kompom guling-guling

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-giler-bola-malaysia.html

    ir yien 9897 said...

    wah saya di aresena..

    good luck.... :

    TQ :)

    Aki said...

    whoa.. AKi pemain malaysia jersi 13.. Hehehe..

    http://exyanne-collection.blogspot.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

    Norhisham Nordin said...

    yo... sayalah pengurus arsenal...

    Norhisham Nordin : Jom Singgah Blog Saya

     
    Copyright© All Right Reserved by Cik Emma