Blog Cik Emma: Cabaran 30 Hari Cik Emma

08 July 2011

Cabaran 30 Hari Cik Emma

Memandangkan aku dah rajin update blog sekarang nie.. Aku create entry cabaran 30 hari .. So ada jugak la benda yang aku nak post selama 30 hari nie bermula esok (08 July 2011-08 August 2011)... Inspirasi nie datang dari geng2 blog yang lain...Tercetus la idea untuk buat Cabaran 30 hari Cik Emma...











hari 10-  Hobi anda di waktu lapang

hari 11- Status dan relationship anda sekarang

hari 12- 5 movie yang anda tonton di panggung

hari 13-  Perangai @ habit buruk anda

hari 14-  Jika anda seorang jutawan

hari 15- Kenangan waktu sekolah rendah

hari 16- Jenama alat solek dan wangian anda

hari 17-  Perkara sedih yang anda lalui

hari 18- Ciri-Ciri calon suami anda

hari 19- 5 perkara mengenai anda

hari 20- Game atau Apps Sofware yang anda suka

hari 21- Your wedding dreaming

hari 22- 5 perkara yang paling anda benci

hari 23- Anda ada berapa adik-beradik?

hari 24- Jika anda seorang artis...

hari 25-  Apa yang berlaku hari ni

hari 26- Habit buruk yang tak boleh di tinggalkan

hari 27- Bila bosan anda akan...

hari 28- Pekerjaan anda sekarang

hari 29- Hari dan tarikh penting dalam hidup anda

hari 30- What are you doing today??
 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma