Blog Cik Emma: Blogku belum popular..

15 July 2011

Blogku belum popular..



Yuhuu.. Cik Emma join segmen dari Lulu Pages.. 

Cik Emma rasa blog Cik Emma belum popular sebab masih kurang followers dan pengomen yang rajin datang blog Cik Emma.. Tak macam blog Lulu.. Sentiasa ada kunjungan.. So, kalau boleh nak popular macam Lulu Pages lahh :)

Korang pon join lah k.. Tekan banner kat atas tuh untuk ke Lulu Pages..

2 comments:

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

Fara said...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma